Novum Oy - Logo värillinen

Vakuutusten hoito

Yksilölliset vakuutusratkaisut

Asiakkaillamme on käytössä kaikkien vakuutusyhtiöiden tuotteet ja palvelut, joista vakuutusmeklarimme valitsee asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Luota vakuutusasiasi meidän hoidettavaksi ja keskity omaan ydintoimintaasi.

Novum Oy - Vakuutusten hoito taustakuva

Vakuutusten hoito

Vakuutusten hoito asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Novumin kautta asiakkaan ulottuvilla ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden tuotteet ja palvelut, joista vakuutusmeklari valitsee asiakkaan päätöksellä asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut. Vakuutusmeklari hoitaa saamansa toimeksiannon perusteella asiakkaan vakuutusturvaa ja pitää sen ajantasalla.

Vakuutusmeklari on asiakkaan edustaja ja vakuutusyhtiöistä riippumaton toimija, joka seuraa vakuutusmarkkinoiden kehitystä. Hoitamaton vakuutusturva saattaa muodostaa asiakkaalle suurenkin taloudellisen riskin. Vakuutusehdot ja markkinoilla vallitseva hintataso sekä asiakkaan tarpeet muuttuvat jatkuvasti, näin ollen vakuutusten hoitaminen vaatii paljon aikaa ja huomiota.

Mikäli vahinko tapahtuu, vakuutusyhtiöön on oltava yhteydessä vahinkoilmoituksen ja korvausten tiimoilta sekä saadun korvauksen oikeellisuus varmistettava. Novumin asiantuntijat hoitavat vakuutusasiasi alusta loppuun, jolloin säästät aikaa ja rahaa tinkimättä vakuutusturvasta.

Novum Oy - Miksi valita meidät ikoni

Vaivattomuus

Novumissa sinua palvelee aina sama yhteyshenkilö kaikissa vakuutusasioissa. Kun vakuutusasiasi ovat ammattilaisen hoidossa, voit huoletta keskittyä omaan ydintoimintaasi. Mikäli vahinko tapahtuu, vakuutusmeklari varmistaa tehokkaan vahinkokäsittelyn ja oikean korvauksen.

Novum Oy - Miksi valita meidät ikoni

Asiantuntemus

Novumin asiakkaana käytössäsi on vakuutusalan ammattilaisten vankka osaaminen, kansainväliset ratkaisut sekä monipuoliset yhteistyökumppanit. Vakuutusasiat ovat usein monimutkaisia ja vaikeaselkoisia, mutta meille niiden selvittäminen on arkipäivää.

Novum Oy - Miksi valita meidät ikoni

Kumppanuus

Vakuutusmeklari työskentelee aina asiakkaalleen ja on vakuutusyhtiöistä riippumaton. Vakuutusmeklari ei ole pelkkä asiantuntija-apu vaan myös asiakkaan edustaja ja edunvalvoja. Novumin asiakkaana et koskaan jää vakuutusasioissa yksin.

Vakuutusten hoitopalvelu

Vakuutusten hoitopalvelu takaa sujuvan vakuutusasian hoidon

Vakuutusten hoitopalvelussa vakuutusmeklari on asiakkaan edustaja ja hoitaa asiakkaan puolesta kaikki vakuutusasiat vakuutusyhtiöihin. Vakuutusmeklarin hoitaessa vakuutusturvaasi vapautat resursseja yrityksen ydinliiketoimintaan.

Kysy tarjous

Kysy tarjous palveluistamme

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous vakuutusten hoitopalvelustamme.

Riskienhallinta

Riskienhallinta ja vakuutusturva

Tehokkaassa riskienhallinnassa vakuutusturva yhdistyy jokapäiväiseen, ennaltaehkäisevään toimintaan – se jakautuu riskien tunnistamiseen, niiden arvioimiseen, riskienhallintamenetelmien valintaan sekä riskien tarkkailuun. Näkymätön riski on usein vaarallisin.

Novumin asiantuntijat tunnistavat myös ne riskit, joita asiakas ei välttämättä ole tullut edes ajatelleeksi. Autamme selvittämään sekä suuret että pienet sudenkuopat ja niiden merkityksen asiakkaan toiminnalle. Tietoisuus kaikista uhkatekijöistä mahdollistaa niiden helpomman poistamisen, pienentämisen ja vakuuttamisen.

Riskienhallinta­prosessi

Riskienhallinta­prosessi asiakkaan menestymisen tueksi

Riskienhallintaprosessi alkaa vakuutusanalyysistä, jossa käymme läpi asiakkaan nykyisen vakuutusturvan sekä kartoitamme asiakkaan kaikki riskikohdat, joihin tarvittaessa syvennymme tarkemmin. Käytössämme on oman asiantuntemuksen lisäksi vakuutusyhtiöiden asiantuntijat.

Lisäksi kauttamme on mahdollista saada laajempaa riskienhallintapalvelua. Kaikkien riskienhallintapalveluihin liittyvien kartoituksien pohjalta luomme analyysit, raportit ja suositukset, jotka käymme asiakkaan kanssa läpi ennen varsinaisiin toimenpiteisiin ryhtymistä. Näitä voivat olla riskien alkusyihin vaikuttaminen, riskien siirtäminen vakuutusyhtiölle tai riskipitoisista toimista kokonaan luopuminen. Novumin asiantuntijat muodostavat analyysien pohjalta sinulle sopivan riskienhallintakokonaisuuden.

Liiketoiminta on elävää. Samalla kun yritykset ja kunnat aloittavat uusia toimia ja muuttavat toimintatapojaan, myös riskien kirjo muuttuu. Sen vuoksi riskienhallintaprosessi kannattaa päivittää tasaisin väliajoin. Kun otat riskienhallinnan osaksi Novumin vakuutusmeklaripalvelua, on kaikki toimintasi turvaamiseksi tarvittava saman katon alla. Tällöin myös meillä on kokonaisvaltainen käsitys asiakasta mahdollisesti kohtaavista riskeistä.

Vakuutusten kilpailutus­lomake

Vakuutusten kilpailutus­lomake

Palvelumme soveltuu yrityksellenne, mikäli se työllistää vähintään 5 työntekijää tai sen liikevaihto ylittää 1 M€.