Vakuutusten hoito

Meidän kauttamme asiakkaan ulottuvilla ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden tuotteet, joista vakuutusmeklari valitsee asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat palvelut edullisimpaan hintaan. Tämän jälkeen vakuutusmeklari hoitaa asiakkaan vakuutuksia ja pitää ne ajan tasalla.

Vakuutusmeklari on asiakkaan edustaja ja vakuutusyhtiöistä riippumaton toimija, joka tietää vakuutusmarkkinoista kaiken tarpeellisen. Hoitamaton vakuutusturva saattaa muodostaa yritykselle tai yksityishenkilölle suurenkin taloudellisen riskin. Vakuutusehdot ovat yleensä voimassa rajallisen ajan ja markkinoilla vallitseva hintataso sekä asiakkaan tarpeet muuttuvat jatkuvasti, näin ollen vakuutusten hoitaminen vaatii paljon aikaa ja huomiota.

Mikäli vahinko tapahtuu, vakuutusyhtiöön on oltava yhteydessä vahinkoilmoituksen ja korvausten tiimoilta sekä saadun korvauksen oikeellisuus varmistettava. Novumin asiantuntijat hoitavat vakuutusasiasi alusta loppuun, jolloin säästät aikaa ja rahaa kuitenkaan joutumatta tinkimään saamastasi turvasta.

Novum Oy Kauppalehti Menestyjät 2017

Hoitopalvelu

  • Asiakkaamme on yhteydessä oman, nimetyn yhteyshenkilönsä kanssa, oli kyseessä sitten mikä tahansa vakuutusasia.
  • Meklari toimii aina asiakkaan edun mukaisesti ja tarkistaa, että vakuutuskirja, -ehdot ja -laskut ovat tarjousten mukaiset. Hän korjaa mahdolliset virheet ja toimittaa asiakirjat asiakkaalle sähköisesti.
  • Vakuutusmeklari hoitaa asiakkaan puolesta kaikki vakuutusturvaan liittyvät päivitykset ja muutokset.
  • Vahingon tapahtuessa meklari avustaa asiakasta ja pitää huolen, että saadut korvaukset ovat vakuutusehtojen mukaiset.
  • Asiakkaan kanssa pidettävässä vuosipalaverissa käydään läpi vakuutusturva, mahdolliset muutokset siihen sekä niiden vaikutukset.
  • Novumin vakuutuskäsikirjassa asiakkaalla on käden ulottuvilla kaikki tarpeellinen: sähköisen asioinnin kanavat sekä linkit kaikkiin vakuutusyhtiöihin ja -lajeihin.

Vaivattomuus

Novumissa sinua palvelee aina sama yhteyshenkilö kaikissa vakuutusasioissa. Kun vakuutusasiasi ovat ammattilaisen hoidossa, voit huoletta keskittyä omaan ydintoimintaasi. Mikäli vahinko tapahtuu, vakuutusmeklari varmistaa tehokkaan vahinkokäsittelyn ja oikean korvauksen.

Asiantuntemus

Novumin asiakkaana käytössäsi on vakuutusalan ammattilaisten vankka osaaminen sekä parhaat vakuutus-, sijoitus- ja riskienhallintaratkaisut. Vakuutusasiat ovat usein monimutkaisia ja vaikeaselkoisia, mutta meille niiden selvittäminen on arkipäivää.

Kielteisen korvauspäätöksen tapauksessa tarkistamme sen ehtojenmukaisuuden ja neuvottelemme tarvittaessa vakuutusyhtiön kanssa korvauksista sekä autamme muutoksenhaussa.

Kumppanuus

Vakuutusmeklari työskentelee aina asiakkaalleen ja on vakuutusyhtiöistä riippumaton. Hän ei ole pelkkä asiantuntija-apu vaan myös asiakkaan edustaja ja edunvalvoja. Novumin asiakkaana et koskaan jää vakuutusasioissa yksin.