Novum yrityksenä

Kotimainen vakuutus­meklari

Novum Oy on vakuutusmeklaritoimintaan keskittynyt kotimainen perheyritys, jonka palveluihin kuuluu mm. vakuutusten kilpailutus ja vakuutusten hoitaminen.

Tarjoamme asiantuntemusta vakuutusasioiden hoidossa koko Suomen alueella.

Novum Oy - Novum yrityksenä taustakuva

Tietoa Novumista

Asiantuntevaa vakuutuspalvelua jo vuodesta 1991

Perheyrityksemme aloitti toimintansa jo vuonna 1991. Aluksi keskityimme riskienhallintaan, mutta myöhemmin laajensimme toimintaamme vakuutusmeklaripalveluihin ja sijoitusratkaisuihin. Nykyään olemme yksi suurimmista kotimaisista vakuutusmeklaritoimistoista. Toimimme kattavasti koko Suomen alueella.

Asiakaskuntamme on laaja – palvelemme eri toimialojen yrityksiä, kuntia, kaupunkeja, seurakuntia, koulutuskuntayhtymiä ja hyvinvointialueita. Vakuutusmeklarimme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joiden osaaminen palvelee kaikenkokoisia asiakkaita. Toimintaamme määrittää asiakkaidemme etu, olemme asiakkaan kumppani kaikissa vakuutusasioissa.

Novum Oy - Korkein luottoluokitus logo
Novum Oy - Suomen vahvimmat logo
Novum Oy - Luotettava kumppani logo

Asiakas­tyytyväisyys

Asiakas­tyytyväisyys ja asiakkaan etu toiminnan perustana

Asiakastyytyväisyyskyselymme perusteella yli 90 % asiakkaistamme on ollut tyytyväisiä vakuutusten hoitoon. Vakuutusmeklarin asiantuntemus ja saavutettavuus saivat lähes kaikilta vastaajilta hyvän arvosanan. Novumilla on pitkäaikaisia asiakassuhteita, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Asiakastyytyväisyyskyselyssä asiakkaat antoivat erikseen positiivisen palautteen Novumin vakuutusmeklarin ammattitaitoisuudesta, tavoitettavuudesta ja asiakkaan huomioon ottamisesta.

Novumin yhteiskunta­vastuu

Luotettava ja vastuullinen vakuutus­meklari

Suurena suomalaisena vakuutusmeklarina tunnistamme vastuumme. Meille vastuullisuus tarkoittaa luotettavuutta. Pidämme lupauksemme ja olemme siitä ylpeitä. Haluamme pysyä alamme huipulla, ja siinä tärkeimpiä ominaisuuksiamme ovat tarkkuus ja täsmällisyys jokapäiväisessä työssämme.

Otamme vastaan innolla uudet haasteet, perehdymme huolellisesti tehtäviimme ja otamme vastuun päätöksistämme. Olemme avoimia sekä talon sisällä, asiakkaillemme että yhteistyökumppaneillemme. Tavoitteenamme on turvallisemman yhteiskunnan ja ympäristön kestävän kehityksen tukeminen. Autamme asiakkaitamme paitsi tarjoamalla heille vakuutuspalveluita, myös kannustamalla vahinkojen ennaltaehkäisyyn.

Lainsäädäntö

Vakuutus­meklari­toiminnan säädökset ja valvonta Suomessa

Vakuutusmeklaritoiminta on laissa säädeltyä ja sitä valvoo Suomessa Finanssivalvonta. Asiakkaan ja vakuutusmeklarin välille laaditaan aina vakuutusedustuslain mukainen toimeksiantosopimus. Jokaisella rekisteröidyllä vakuutusmeklariyhtiöllä ja vakuutusmeklarilla on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa, ja vakuutusmeklarilla on myös lain vaatima vastuuvakuutus.

Vakuutusten kilpailutus­lomake

Vakuutusten kilpailutus­lomake

Palvelumme soveltuu yrityksellenne, mikäli se työllistää vähintään 5 työntekijää tai sen liikevaihto ylittää 1 M€.