Asiakkaat

Vakuutustarpeita on yhtä monta kuin on vakuutuksenottajaakin. Novum on heitä kaikkia varten. Oli asiakkaanamme sitten yksityishenkilö, yritys tai julkisyhteisö, meille on tärkeää, että palvelumme laatu on aina ensiluokkaista.

Meidän työmme päämääränä on luoda asiakkaalle turvallinen toimintaympäristö. Onnistuaksemme siinä joka kerta, pidämme riman korkealla sekä henkilökuntamme että yhteistyöverkostomme suhteen.

Tarjoamme yrityksille ja julkisyhteisöille kansainvälisin ehdoin neuvotellun hallinnon vastuuvakuutuksen, joka on huomattavasti laajempi kuin Suomessa yleisesti tarjolla olevat vastuuvakuutukset.

Novum Oy Kauppalehti Menestyjät 2017

Yritykset

Yrityksen kannattaa ulkoistaa vakuutusasiat puolueettomalle ammattilaiselle, sillä se tuo säästöjä kolmella tavalla:

1) Kun vakuutukset on kilpailutettu ja optimoitu vastaamaan tarkoitustaan, saavutetut säästöt ovat vuositasolla huomattavat.

2) Yrityksen resurssit säästyvät liiketoimintaan käytettäväksi.

3) Vahingon tapahtuessa ammattilainen neuvottelee asiakkaan puolesta ehtojen mukaisen korvauksen.

Vakuutusten kilpailutus kannattaa tehdä erityisesti silloin, kun yrityksessä on tapahtunut muutoksia tai vakuutusturvan kartoituksesta on kulunut yli kaksi vuotta. Novum palvelee kaiken kokoisia yrityksiä, ja päämääränämme on tehdä tarjousten vertailusta ja päätöksenteosta yrityksille mahdollisimman helppoa.

Kilpailutus alkaa aina yrityksen vakuutustilanteen kartoituksella, jonka pohjalta teemme vakuutusanalyysin. Sen perusteella pyydämme tarjoukset vakuutusyhtiöiltä ja teemme puolueettoman hinta- ja ehtovertailun. Asiakkaan päätöksen jälkeen saatamme vakuutukset voimaan ja huolehdimme niiden ylläpidosta. Asiakkaamme voi aina kääntyä oman vakuutusmeklarinsa puoleen kaikissa vakuutusasioissa.

Julkisyhteisöt

Meillä Novumissa on erityisosaamista julkisyhteisöjen riskienhallinnasta. Vankka kokemus julkisen sektorin vakuuttamisen erityispiirteistä sekä ymmärryksemme hankintalainsäädännön vaikutuksista vakuutusten hankintaan tekevät meistä alan parhaita. Julkisyhteisöjen omat riskienhallintatoimet pienentävät vahinkoja, mutta eivät poista niitä kokonaan, jolloin merkittävien taloudellisten menetysten vaara on olemassa. Novumin asiantuntijat tietävät, miten riskit kannattaa siirtää vakuutusyhtiöiden kannettavaksi – edullisesti, mutta turvasta tinkimättä.

Asiakkaitamme ovat muun muassa:

  • kunnat konserniyhtiöineen
  • kuntayhtymät
  • sairaanhoitopiirit
  • koulutuskuntayhtymät
  • seurakunnat

Novum on mukana uudessa KL-Kuntahankintojen vakuutusmeklarin palveluja koskevassa puitesopimuksessa.