Sijoituspalvelut

Autamme henkilöasiakkaita, yrityksiä ja julkisyhteisöjä sijoitusten kilpailuttamisessa sekä sijoitussuunnitelmien tekemisessä. Sopivan sijoituskohteen valinta on vaativa ja aikaa vievä tehtävä, sillä mahdollisia sijoituskohteita on lähes rajattomasti.

Asiantuntijamme kuitenkin tuntevat markkinat ja seuraavat jatkuvasti valtavaa määrää eri sijoituskohteita, joista löydämme sopivimmat kuhunkin tarpeeseen. Teemme asiakkaan kanssa yhdessä sijoitussuunnitelman ja laitamme sen käytäntöön.

Novum Oy Kauppalehti Menestyjät 2017

Sijoittamisen tyylit

Eri sijoittamistyylejä ovat yrityslaina, rahastosijoittaminen, sijoitusvakuutus, säästövakuutus sekä eläkevakuutus, ja jokaisella niistä on omat erityispiirteensä. Novumin asiantuntijat ovat erikoistuneet löytämään tyyleistä erilaisten asiakkaiden toiveisiin parhaiten sopivat. Sijoittamisen aloittaminen kauttamme on mutkatonta, sillä kattavasta valikoimastamme löydät sekä johtavat kotimaiset että ulkomaiset vakuutus- ja rahastoyhtiöt.

Yrityslainapalvelu on turvallinen, joustava ja nopea kanava niin lainanottajille kuin sijoittajillekin. Palvelussa yritykset, uutta yhtiötä perustavat henkilöt tai yrityskauppaa toteuttavat yhtiöt voivat hakea lainaa, ja sijoittajat puolestaan voivat sijoittaa suoraan Yrityslainapalvelun lainoihin.

Rahastosijoittaminen vakuutuksen kautta tai sijoittaminen suoraan rahastoyhtiöön ovat suosittuja säästövaihtoehtoja suomalaisten sijoittajien keskuudessa. Rahastosijoittamisen kautta yksityinen sijoittaja saa suursijoittajan edut sekä riskinhajautuksen että kustannusten osalta.

Sijoitusvakuutuksessa tuotto määräytyy samalla tavoin kuin rahastosijoittamisessakin. Normaalista rahastosijoittamisesta sijoitusvakuutus poikkeaa siten, että siihen kuuluu aina myös henkivakuutus. Sijoitusvakuutus tarjoaa sijoittajalle etuuksia varallisuus-, lahja-, perintö- ja myyntivoiton verotuksessa. Lisäksi sijoitusvakuutukseen liitettyjä rahastoja voi olla useita ja niitä voi vaihtaa ilman kustannuksia, joten kyseessä on edullinen ja matalariskinen vaihtoehto.

Säästövakuutus perustuu säännölliseen säästämiseen, esimerkiksi kuukausisijoittamiseen, toisin kuin sijoitusvakuutus, jossa tehdään kertasijoitus. Verotuksen kannalta säästövakuutus on oiva sijoituskohde, sillä se pitää sisällään samat veroedut kuin sijoitusvakuutuskin.

Eläkevakuutus on verotuksellisesti edullinen ratkaisu, jonka avulla voit varmistaa sen, että eläketulosi ovat juuri niin isot kuin itse haluat niiden olevan. Eläkevakuutus sisältää aina kuolintapausturvan, joka varmistaa kertyneiden säästöjen arvon maksamisen lähiomaisille siinä tapauksessa, että vakuutettu menehtyy.