Referenssit

Siilijärven kunta referenssi

”Saatujen käyttökokemusten ja palautteen perusteella vakuutusmeklaripalvelu on nopeuttanut vakuutusturvan ylläpitoa, vahinkotapahtumien käsittelyä sekä vapauttanut Siilinjärven kunnan henkilöstöresursseja selvittelytyöstä. Meklarisopimukseen sisältyvänä palveluna henkilöstölle on järjestetty myös paikallisesti riskienhallinta- ja vakuutuskoulutusta. Saadut hyödyt ovat perusteena meklarisopimuksen jatkamiselle. Yhteistyömme jatkuu edelleen.”

tarkastusasiantuntija, Siilijärven kunta

Koivikko Koti referenssi

”Vakuuttaminen vaatii osaamista. Novumin asiantuntijoiden avulla voimme luottaa siihen, että kaikki vakuutuksemme ovat kattavat ja ajan tasalla. Tämän myötä me saamme turvallisin mielin keskittyä täällä omaan perustehtäväämme, potilaiden erinomaiseen hoitoon.”

toimitusjohtaja, Koivikko-Koti

Metropolia referenssi

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Novumin kanssa. Palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa.”

hankintavastaava, Metropolia

Nokian kaupunki referenssi

”Kun itse on vakuutusasioissa noviisi, on hyvä että niiden hoitaja on mestari. Nimetty yhteyshenkilömme on pysynyt koko ajan samana ja yhteistyömme on sujunut hyvin. Meklarimme tavoitettavuus on ollut erinomainen.”

prosessiasiantuntija, Nokian kaupunki

Veljekset Toivanen referenssi

"Palvelu on ollut nopeaa ja ammattitaitoista. Yhden yhteyshenkilön kautta toimittaessa asiat sujuvat kerralla eikä virheitä ole tullut. Olemme käyttäneet Novumin palveluita laajemminkin ja kokemukset niistäkin ovat olleet positiivisia.”

toimitusjohtaja, Veljekset Toivanen Oy

Novum_Oy_Referenssit_Process_Genius1

Olemme Process Genius Oy:ssä olleet erittäin tyytyväisiä vakuutusasioiden hoitoon Novum Oy:n toimesta. Novumim palvelun ansioista saamme käyttää tehokkaammin resurssimme oman liiketoiminnan eteen, kun vakuutusasiat hoituvat ”yhdeltä luukulta”.

Process Genius

Novum_Oy_Referenssit_Kiinteistohuolto_Rautio1

"Olemme tyytyväisiä Novumin kokonaisvaltaiseen vakuutuspalveluun. Saimme Novumin kautta myös edullisemman vakuuttajan, jonka vakuutuksia ei ole mahdollista saada ilman meklarisopimusta"

Kiinteistöhuolto Rautio