Palvelumme

Palvelu kilpailuttaa yksityisen kotitalouden puolesta kaikki vakuutusyhtiöt. Palveluun sisältyy kaikkien yhtiöiden kilpailuttaminen, vakuutustarjousten vastaanottaminen, vakuutustarjouksen vertailu sekä asiantuntijan yhteenveto kilpailutuksesta. Yhteenvedon avulla asiakkaan on helppo tehdä päätös siitä, että minkä saaduista tarjouksista haluaa hyväksyä. Palvelu tekee siis kaiken työn asiakkaan puolesta – lopullisen päätöksen kuitenkin tekee asiakas itse.

Kilpailutusprosessin suorittaa kymmenien vuosien vakuutusalan kokemuksen omaavat asiantuntijat. Asiantuntijat toimivat meklareina ja ovat täten täysin puolueettomia ja riippumattomia vakuutusyhtiöistä. Asiantuntijan kilpailuttaminen varmistaa sen, että hintojen lisäksi myös sisältöön keskitytään riittävällä tavalla. Palvelun tarkoituksena on aidosti auttaa asiakkaita vakuutusten kilpailuttamisessa ja tätä kautta asiakas säästää niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin.

Palvelumme kilpailuttaa seuraavat vakuutusyhtiöt: If Vahinkovakuutus, Pohjola Vakuutus, LähiTapiola, Fennia, Turva, POP Vakuutus sekä Pohjantähti.

Vakuutusten kilpailuttaminen on asiakkaalle täysin riskitön ja maksuton. Palvelu muuttuu maksulliseksi vasta silloin, kun asiakas päätyy valitsemaan jonkin tarjotuista vaihtoehdoista tai puolustava vakuutusyhtiö voittaa kilpailutuksen. Asiakas maksaa meklaripalkkion vain kerran ja pelkästään ensimmäisen vuoden osalta. Seuraavilta vuosilta asiakas saa hyödyn täysimääräisenä. Meklaripalkkio on 50 % ensimmäisen vuoden säästöstä.

Palvelu on tuotettu yhteistyössä Vakuuttava.fi:n kanssa.

Kilpailutuslomake — yksityishenkilöt

Lomakkeeseen lisätään kaikkien kotitaloudessa asuvien täysi-ikäisten tiedot. Lomakkeen täyttämisen jälkeen toimitamme kaikille täysi-ikäisille ilmoitettuihin sähköposteihin sopimukset allekirjoitettaviksi. Sopimukset allekirjoitetaan sähköisesti.

Nykyisten vakuutusten tiedot saamme puolustavalta vakuutusyhtiöltä allekirjoitettujen sopimusten avulla. Täytäthän lomakkeen huolellisesti?